Total Lykka :-)

Jag är så förälskad i min dotter! Och min man också såklart! Lykke är så fantastisk. Hon ler massor, och jollrar och pratar för fullt. Hon gillar bäst när man sjunger för henne, och då försöker hon hänga med så bra det bara går när man är 7½ vecka gammal. Hon växer så det knakar, 56 cm lång (vuxit 10 cm sen födseln) och väger 5280 (!!!) Vi har allt en liten tungviktare! Tänk att hon vägde 2870 när hon föddes, man kan lugnt säga att hon tagit igen en del.

Vi försöker vara ute och gå en del, men nu är det så vansinnigt kallt, så nu blir det mest mys inne. En gång i veckan träffa vi Lykkes kompis Tyra, som föddes 10 timmar efter Lykke. Tyras mamma är min goa Sandra. Varje tisdag blir det dejt med dom brudarna. Det är så mysigt! I fredags var Jens, jag och Lykke där på julknytis. Vi åt massa god julmat, och Gustav hade gjort den godaste Jansson som någonsin gjorts. Louis, Markus och deras lilla Malou var också där. Malou är 9 månader nu, och är inte långt ifrån att gå minsann! Jag kan bara tänka mig hur fort det kommer gå med vår lilla sessa... Jag försöker ta vara på varje stund jag kan med henne.

Lykke sover mycket bättre på natten nu, så nu känner Jens och jag oss som människor igen. Jag har också fått klartecken från barnmorskan att det är ok att börja träna igen, så snart sätter jag fart minsann, det är liksom bara lite svårt att hitta tiden, vad gjorde man egentligen innan man gick barn???

Nu är det snart julafton, vi blir kvar här i år, och till nyår kommer mamma och pappa och syster med hela familjen. Det ska bli så mysigt, längtar så efter dom!

RSS 2.0