Mycket mys och Lykkes första ord!

Vi har haft en jättemysig vecka hemma, träffat nära och kära och alla tyckte förstås att Lykke hade vuxit massor sen sist. Bilresan hem med pappa/morfar gick bra, Lykke tjurade en liten stund, men då matade pappa henne med banan, stående i bilen, medan jag körde! Tur att inga poliser var ute på vift just då :-)

Min systerson tog studenten, gud vad fort tiden går då! Dagen var mycket lyckad. Mamma och jag hann också med en del shopping på Kosta Boda, jag var ju tvungen att ha lite till nya huset ju!

Bilresan hem gick nästan bra. Vi var nästan hemma och då sprang ett rådjur in i bilen. Vi klarade oss bra, men inte rådjuret och vår bil tyvärr. Tack och lov har vi bilförsäkring via 3 kronor (Swedbank) och slapp därför betala en självrisk på närmare 6000:- Nu förstår man att det är viktigt att veta att försäkringen verkligen täcker, inte att den är billig. Bilen är på reparation men det lär ta ett tag.

Lykke har sagt MAMMA!!! Det hände i Karlskrona, och jag är så lycklig! Nu har hon dessvärre bytt ut detta ljuva ord och skriker PAPAPAPAPAPAPAPAPA mest hela tiden. Hon är bra nära att krypa, hon är uppe på alla 4 och gungar fram och tillbaka och kravlar sig fram för fullt. Nu får man ha koll precis hela tiden!

I lördags var Solweig (farmor) barnvakt hela dagen, Jens var på svensexa och jag på möhippa. Jag åkte dock hem på kvällen för att söva lilla pärlan, och det gick alldeles utmärkt. Därefter var vi en sväng till Strömpis, jag har inte varit ute på krogen sen januari -09. Dock var jag nykter och körde så jag får ge det en ny chans om ett tag.

I måndags var vi hos Olivia och hennes pappa Henrik och lämnade en blomma för han fyllde 30 år! Vi fick även smaka den goda jordgubbstårtan som Olivias mamma Erika hade bakat. Olivia har förresten tagit sina första steg 10 månader ung! I tisdags var Sandra och Tyra här, hon kryper för fullt den damen! Lykke studerade henne noggrant. Igår var vi hos Ellen och Otto och Ellen bjöd på isterband, mums tycker jag! Vädret är helt fantastiskt så det gäller att njuta! Jag lyckades ta mig iväg och träna igårkväll också, välbehövligt och skönt!

Idag kommer en del av Jens släkt, Jens pappa skulle fyllt 65 år idag...

Vällingvägran och fina Sarah

Helt plötsligt, ja då passar inte vällingen längre. Nej nej, och jag som tyckte det gick så klockrent. Hon stretar, kravlar och sparkar. Men jag ger inte upp! Sjukt envis är jag. Vi får fortsätta jobba med vällingen i K-krona. Dit bär det av imorgon.

Idag har varit en härlig solig dag. Vi åkte in till söta Sarah, tog en promenad och åt glass i Wadköping. Lykke var på strålande humör den största delen av tiden. Hon är så go mitt lilla smycke. Hoppas hon är på lika gott humör under långfärden imorgon. Pappa kommer faktiskt hit och hämtar oss! Fina fina pappa, som vi längtar!

RSS 2.0