Weekend!

Hallå! Lördag igen, jag tycker veckorna springer fram! Jag är nu i vecka 34, och bara 6 veckor kvar till beräknat datum, herregud, man kan knappt fatta att det är sant! I veckan har jag hunnit med besök hos barnmorskan, där allt var bra, 148 i hjärtslag. Därfter 2 dagars utbildning för licensieringen, och jag kände mig allmänt dum i huvudet. Det är sjukt svårt, och min förhoppning om att fixa tentan i Stockholm innan pyret kikar fram börjar bli allt svagare. Jag ska ägna helgen åt plugg, (skojigt värre) så får vi se hur det känns.

Igår var vi på föräldragrupp. Jag var inte riktigt förtjudt i upplägget, de hade valt att lägga allt på en heldag istället för flera kortare träffar. När man var klar var man helt slut, och frågor kom man såklart på fler i efterhand. Personligen hade jag föredragit att dela upp det i olika delar, men alla är vi olika. Vi fick bl.a. träffa en sjukgymnast som gav bra tips och råd, och så fick vi se en förlossningsfilm. Jag har fått för mig att det inte bara är jag som är känslig, men det slutade med att jag var den enda som satt och bölade i salen. Jag fick en liten sned blick av Jens, typ "skärp dig nu!!". Jag trodde att det var en annan tjej som satt och grät, men hon satt och torkade snor för hon var allergisk :-D

Just nu är Jens och spelar innebandymatch, han har börjat träna med Hovsta, och jag väntar på Jens pappa som ska komma hit lite innan Jens kommer för att fortsätta med tvättstugan... Han är så rackarns snäll, så idag ska han få så mycket fika han vill! Vi har också beställt ångdusch som ska in i tvättstugan. Tyvärr verkar det som att leveransen där inte riktigt går som den ska, så vi får den inte förräns i november, men det får gå.

Ikväll får vi besök av Ellen, Jolla och deras lille Otto, det var superlängesen jag såg dem!! Jag ska fixa lite käk, efterrätten är given, jag har just nu ett sjukt sug efter vitchokladmousse, så det får det bli!

Pyrets säng


Halsbränna någon?

Fy tusan säger jag för halsbränna! Det är så pass mycket så att jag till och med har svårt att sova på nätterna ibland. Såna dumma saker fattar jag inte ens varför dom ska finnas. Jens tycker nog lite synd om mig, så nu står han i köket och lagar mat åt oss, vilken karl jag har :-)

I övrigt har jag haft en ok dag... Jag har pluggat en del, jag ska göra en licensiering för jobbet, och drömmen vore förstås att få den klar innan vår lilla parvel kikar fram. Jag tror det målet blir svårt att uppnå, men jag ska iallfall försöka! Sen har jag tvättat en hel del. Vi har fått så fina påslakan av mina föräldrar, så dom är nytvättade nu och luktar så gott! Nästa vecka kommer spjälsängen också, det blev en vit från BRIO. Jag tror också att vi har lite koll på hur tapeterna i barnrummet ska se ut, men inget spikat än, så jag väntar med att berätta. Nu ska vi mysa i soffan min goa man och jag!

RSS 2.0